Johnny Depp

Víte, že ...

15. prosince 2006 v 19:41 | Veverka
  • Řezáním do rukou si datuje důležité životní události
  • Sbírá brouky,vzácné tisky a historické zbraně
  • Vzdal se role v Interview s upírem,Legendě o vášni a Nebezpečné rychlosti
  • Nedokončil střední školu
  • Pro svou prudkou povahu skončil několikrát ve vězení
  • Rád tluče novináře:)(nemají být vlezlí)
  • Má panickou hrůzu z klaunů
  • Jednou z nouze ukradl peníze herci Nicolasi Cageovi
  • Nedávno si splnil svůj sen a koupil poblíž Floridy malý ostrov :)

Johnny - hlášky 2

15. prosince 2006 v 19:37 | Veverka
,,Musím se přiznat,že jsem těžkej kuřák.Pěkně mě to štve,ale už si neumím představit den bez cigarety.Taky už nevyjdu bez klobouku,mám doma pěknou sbírku.Pak ještě sbírám paruky,který kupuju pocelým světě.Co nesnáším,jsou davy lidí.Ocitnout se v davu je snad ještě horšínež se koukat na vlastní filmy"
,,Celkem mám na těle 13 tetování.Patří k nim vzpomínka na bývalou láskuWINONA FOREVER pak INDIÁNSKOU HLAVU,jméno mojí mámy BETTY SUE a jména mch dětí LILY-ROSE a JACK.Navíc mám TŘI ČTVERCE na ukazováčku,JEDEN TROJÚHELNÍK,nápis THE BRAVE,LEBKU,TROJKU,VLAŠTOVKU a JEDEN ORIENTÁLNÍ ORNAMENT.A ještě mám tetování,které je tajné a o kterým nikdy nemluvím!"
,,Je mi to trapný přiznat,ale jako dítě jsem se bál klaunů!První sex jsem měl ve 13 se svou učitelkou.
Možná proto jsem taky tak nenáviděl školu.
Nebavilo mě číst,ale dnes to vůbec nechápu,protože čtu opravdu hodně."

Johnny - hlášky 1

15. prosince 2006 v 19:35 | Veverka
,,Myslím si,že lidé mi projevují pozornost,protože mě litují."
,,Je pravda,že jsem roztřískal hotelový pokoj.Ale chtěl jsem to po sobě uklidit:"
,,Nechápu,proč se ženy chovají v mé přítomnosti tak potrhle."
,,Pokud mi můj manažer řekne,že mě nějaká role zničí,tak ji vezmu jenom proto,abych ho naštval."
,,Nedostanu se do nebe.Do pekla mě taky nevezmou.Satan by se naštval,kdybych mu to tam začal řídit."
,,Být ošklivý je ve skutečnosti výhodnější,než být krásný.Protože tohle si udržíš déle a člověk aspoň není pod neustálým tlakem,že si tu krásu musí udržet."
,,Nemůžu přece po Vanesse chtít,aby své krásné jméno Paradise vyměnila za Depp!"
,,Děti jsou nejpřísnějšími kritiky,obzvlášť ty moje.Klidně přijdou a řeknou mi:,,Jsi naprosto mimo,tati"
Johnny o dětech:,,Vychovat je nejde a zabít je nemůžeš!"
,,Moje tělo je svým způsobem deník.Je to něco,co dělali námořníci,určité chvíle v životě,kdy sám sebe označíte,ať už nožem,nebo u profesionálního tetovače."

Johnny plakáty - pirát

15. prosince 2006 v 19:28 | Veverka

Johnny - foto

15. prosince 2006 v 19:01 | Veverka
Johnny Depp

Johnny - fotky z Pirátů z Karibiku

11. prosince 2006 v 18:13 | Veverka

Johnny - filmografie

11. prosince 2006 v 18:13 | Veverka
1984-Noční můra v Elm Street
1985-Soukromý víkend
1986-Slow Burn (TV)
1986-Četa
1987-"Jump Street 21"
1990-Střihoruký Edward
1990-Cry-Baby
1991-Idols (TV)
1993-Co žere Gilberta Grapea
1993-Benny a Joon
1993-Arizona Dream
1994-Ed Wood
1995-V poslední chvíli
1995-Tom Petty and the Heartbreakers:Playback (V)
1995-Mrtvý muž
1995-Don Juan DeMarco
1995-"United States of Poetry"
1996-Cannes Mann
1997-Town Meeting witch Diane Sawyer:Celebrities vs. the Press (TV)
1997-Krycí jméno Donnie Brasco
1997-Bojovník
1998-Where It´s At:The Roling Stone State of the Union (TV)
1998-Strach a hnus v Las Vegas
1998-Jak se neztratit v L.A.
1999-Stars of Star Wars:Interviews Form the Cast,the (V)
1999-Source,The
1999-Ospalá díra
1999-Devátá brána
1999-Astronautova žena
2000-Sleepy Hollow:Behind the Legend (V)
2000-Než se setmí
2000-Muž který plakal
2000-In Bad Taste (V)
2000-Čokoláda
2001-Z pekla
2001-View From Hell,A (TV)
2001-Tour of the Inferno:Revisiting ´Platon´,A (V)
2001-Kokain
2001-If¨I Should Fall From Grace:The Shane MacGowan Story
2002-Ztracen v La Mancha
2003-Piráti z Karibiku-Prokletí Černé perly
2003-Nailed Right In
2003-Kdysy dávno v Mexiku / Tenkrát v Mexiku
2003-Breakfast with Hunter
2003-Bravo Profiles:Johnny Depp (TV)
2004-Tajemné okno
2004-Libertine
2004-Ils se marierent et eurent beacuoup d´enfants
2004-Hledání Země Nezemě
2005-Mrtvá nevěsta Tima Burtona
2005-Karlík a továrna na čokoládu
2006-Rum Diary,The
2006-Piráti z Karibiku-Truhla mrtvého muže
2006-Diving Bell and the Butterfly,The
2007-Shantaram
2007-Piráti z Karibiku-Na konci světa

Johnny - kontakt

11. prosince 2006 v 18:12 | Veverka
Johnny Depp
c/o UTA,9560 Wilshire Blvd.
516,Beverly Hills
CA 902 12
USA

Johnny - životopis

11. prosince 2006 v 18:12 | Veverka
Jeho plné jméno je John Christopher Depp II. Má dva sourozence sestru Christie Dembrowski, která pracuje jako osobní manažerka a bratra Dannyho Deppa, který se živí psaním scénářů. Jeho máma Betty Sue pracovala jako číšnice a otec John musel jako inženýr cestovat za prací, takže rodina opustila Johnnyho rodné Kentucky a vydala se na cesty. Stěhovali se tak často, že si ani nevybavuje, kde všude bydlel. Rodiče měli navíc výbušný vztah. Před tím vším se snažil utéct, takže propadl drogám. Ve dvanácti dostal Johnny kytaru, aby svůj volný čas věnoval něčemu lepšímu, než byli drogy. Když mu bylo patnáct, rodiče se rozvedli.

Se školou skoncoval v 16 letech, a rozhodl věnovat hudební kariéře. Založil kapelu The Kids a vydal se s ní do Los Angeles. Jenže nakonec bylo všechno jinak: potkal svoji ženu Lori Allisonovou s níž se ve svých dvaceti letech oženil. Manželství sice vydrželo s bídou dva roky (rozvedli se v roce 1985), ale Lori filmová maskérka seznámila svého muže s Nicolasem Cagem. Ten jej vzal na schůzku se svým agentem a z Johnnyho se tak stal herec. Johnnyho první film byla "Noční můra v Elm Street/A Nightmare on Elm Street". Roli dostal díky náhodě - režisér filmu se zeptal své dcery, koho by do oné role obsadila a ta si vybrala Johnnyho.

Další role, kterou nejprve nechtěl byla role Toma Hansona v seriálu "21 Jump Street". Z Johnnyho se díky postavě detektiva Hansona okamžitě stala hvězda. Další role následovaly velmi rychle. Filmy Střihoruký Edward, Co žere Gillberta Grapea, Ed Wood či Donnie Brasco jen potvrdily jeho talent a za tři z nich získal nominace na Zlatý Glóbus ("Střihoruký Edward/Edward Scissorhands", "Benny and Joon", "Ed Wood").

Během natáčení Střihorukého Edwarda poznal i svou lásku herečku Winonu Ryderovou. Zamiloval se tak, že si nechal na ruku vytetovat "Winona forever" (Winona navždy). Po třech letech, ale přišel rozchod, a tak i změna "Wino forever". Johny chodil i s Kate Moss i když spíš střídavě.

Měl problémy s drogami, ale všechno vyvrcholilo tím, když se herec River Phoenix v roce 1994 předávkoval heroinem přímo před Jonnyho klubem Viper´s Room v Los Angeles. To ho naprosto odradilo a rozhodl se přestat.

V roce 1996 měl svůj režijní debut ("The Brave") a v roce 1999 se stal spoluvlastníkem francouzské restaurace "Man Ray".

Dne 24. 5. 1999 se mu kolem půl deváté v nemocnici nedaleko Paříže narodila jeho a Vanessina dcera Lily-Rose Melody Depp. Jeho přítelkyně je francouzská herečka a zpěvačka Vanessa Paradisová. S níž se rozhodl žít ve Francii, ale své herecké kariéry se nevzdává a pokračuje. V roce 2001 se objevil ve snímku Z pekla v němž si zahrál policejního komisaře Freda Abberlina, odhalujícího podivné souvislosti v příběhu Jacka rozparovače.

S režiserem Timem Burtonem spolupracoval kromě filmů Střihoruký Edward a Ed Wood také v roce 2005 když se objevil v jeho diváckém hitu Karlík a továrna na čokoládu nebo když propůjčil svůj hlas postavě Viktora v animovaném horrorovém příběhu Mrtvá nevěsta Tima Burtona.

Johnny Depp získal nominaci na Oscara, Zlatý globus, cenu Screen Actor's Guild a nominaci na televizní cenu BAFTA za roli J. M. Barrieho ve filmu režiséra Marca Fostera Hledání Země nezemě (2004), kde hrál s Kate Winslet a Freddie Highmorem. Depp také získal nominaci na Oscara, BAFTA a Screen Actor's Guild za roli kapitána Jacka Sparrowa v akčním dobrodružství Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (2001). Roku 2006 se opět objevil v roli Jacka Sparrowa ve snímku Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže a v současné době natáčí již třetí pokračování Pirátů z Karibiku.

Další jeho snímkem je Libertine (2004) od Laurence Dunmorea, kde si zahrál básníka ze 17. století se slabostí pro ženy. Jeho hereckými partnery mu jsou John Malkovich a Samantha Morton. Z dalších jeho filmů jmenujme např.Tajemné okno Davida Koeppa nebo Tenkrát v Mexiku od Roberta Rodrigueze.

Johnny - info

11. prosince 2006 v 18:11 | Veverka
stránka je v rekonstrukci

Johny - fotky

12. září 2006 v 21:03 | Veverka
Piráti z Karibiku :
 
 

Reklama